Citat

"Jessica vi har många fina minnen ihop under de åren jag ansvarade för regin på landskamperna. Ja har hört många speakers men det som gör dig så fantastisk bra är din mjuka, klara och behagliga röst. Det är få förunnat att ha DEN rösten i en mikrofon."

Malin Lindman, Svenska Fotbollförbundet

"När jag hörde dig första gången för ca 25 år sen - tror det var Dagbladsstafetten - hörde jag direkt att du var nått extra. Kul att anlita dig eller tipsa andra om dig under så många år, alltid med engagemang, värme, kunnande och energi."

Jan Olsson, SVT/Svenska gång och vandrarförbundet

"Jessica är den i särklass bästa speakern som jag känner till. Jessica är genuint intresserad av alla deltagare i loppen, ställer alltid "rätt" frågor vid intervjuerna, är påläst, glad och oerhört engagerad. Jag har sprungit väldigt många motions- och elitlopp (långdistanslöpning) i Sverige de senaste 10 åren och jag blir alltid lika glad när jag ser att Jessica är på plats."

- Johan Larsson, Elitelöpare


"Din speakerröst ger mängder av energi i samband med loppen. Den är ärlig, tydlig och har en stor portion av respekt för deltagarna. En röst som passar många." 

- Thomas Sandell, Nordic Choice Hotels

"Speaker i världsklass. Vad vore OMT Finspångs Stadslopp, Sandbäcken Norrköpingsstafetten och nu ED Söderköpings Stadslopp utan dig.

- Stefan Fransson, Arrangör

"Jag har sprungit många lopp genom åren där Jessica har varit speaker. Hon är påläst och visar stort engagemang. "

- Mustafa Mohamed, Elitlöpare

"Lidingöloppet startar när Jessicas röst ljuder över startfältet - sprider ögonblickligen både värme och välbehag över ön! Fantastiskt proffsig och varm."

- Carro Dahlerus, Löpare